مراقبت های پس از عصب کشی دندان:
برای رفع مشکلات کانال ریشه دندان از درمان عصب کشی استفاده می شود . این درمان راهکاری موثر و دارای سابقه ای طولانی در دندانپزشکی است . برای موفقیت درمان و اثربخشی این روش لازم است بیماران مراقبت های پس از عصب کشی دندان را طبق تجویز پزشکشان انجام دهند . برخی از مهم ترین اقدامات و مراقبت های بعد از عصب کشی دندان به شرح زیر است :
مقابله با درد و ورم :
– بعد از رفع اثرات بی حسی ، درد دندان و محدوده اطراف دندان عصب کشی شده شروع می شود که برای مقابله با آن می توان از قرص های ایبوپروفن 400 استفاده کرد معمولا فواصل زمانی صرف این دارو از 6 تا 8 ساعت متغیر است . البته در صورت منع دارویی توصیه می شود در این خصوص با پزشک خود مشورت نمایید . همچنین لازم است مقادیر داروهای تجویزی در ساعات تعیین شده از سوی پزشک به صورت منظم استفاده شوند.
– اگر جزو دسته کسانی هستید که درمان عصب کشی را برای یک دندان مجدد تجربه می کنید، لازم است بدانید که در صورت عصب کشی دوباره ، دردو تورم بیشتر از دفعه قبل است.
– برخی از افراد هم ا همان عصب کشی یکباره ، دچار درد و ورم بسیار شدیدی می شوند که حتی امکان باز نمودن دهان و فک را هم ندارند از این رو نگرانی هایی را خواهند داشت لازم به ذکر است که این تورم و درد با گذشت زمان برطرف می شود و نشان دهنده موفقیت یا عدم موفقیت جراحی نیست.
مراجعه مجدد به دندانپزشک :
– پانسمان مورد استفاده در زخم موقت است و پس از درمان کامل ریشه می توان آن را پر نمود و چنانچه نیاز به جاگذاری پروتز بود ، این پروتز بر محل مناسب نصب می شود چنانچه در پی انجام روکش های دندانی نیز هستید لازم است در این باره با پزشک صحبت کرده و انتظارات خود را بیان کنید هرچند که اکثر عصب کشی های دندانی نیازمند روکش هستند .
– چنانچه پانسمان به کار رفته خراب شد یا از دست رفت ، لازم است در اسرع وقت به مطب دندانپزشک خود رجوع کنید تا وی پانسمان جدیدی را بر روی دندان قرار دهد.
– اگر هر گونه مشکل غیرعادی را تجربه کردید در ساعات هماهنگ شده به مطب یا کلینیک دندان پزشک خود مراجعه کنید تا معاینات وی و درمان او راهگشا دررفع مشکلتان باشد.
باتشکر مدیریت سایت دکتر صدقی دندانپزشک زیبایی.
0 Comments