دکتر لیلا صدقی » ارتودنسی » ارتودنسی در دوران بارداری
مدت زمان مطالعه ۳ دقیقه

ارتودنسی در دوران بارداری

ارتودنسی در دوران بارداری

بارداری یکی از مراحل زندگی خانم ها است که در طول این 9 ماه ، از انجام بسیاری از کارها خودداری می نمایند . دلیل این امر افزایش حساسیت خانم ها در دوران بارداری و همچنین تحمل هر گونه دردی بدون مسکن است. ارتودنسی در دوران بارداری یکی از مواردی است که شاید سوالات بسیاری را در ذهن خانم ها ایجاد نماید.

باید دانست که در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی در بدن ، خطر ایجاد التهاب در لثه توسط ارتودنسی افزایش می یابد. همچنین تغییرات هورمونی ممکن است که روی حرکت دندان ها نیز تاثیرگذار باشد. از دیگر عوامل محدودیت ارتودنسی در دوران بارداری این است که پزشک گاهی نیاز به عکس های رادیولوژی دارد که یک خانم باردار برای انجام این کار محدودیت دارد.

ارتودنسی در دوران بارداری

انجام ارتودنسی در دوران بارداری

شاید برای خانم های بارداری که قضد انجام ارتودنسی در دوران بارداری را دارند سوالات بسیار زیادی در این رابطه ایجاد شود . آیا در دوران بارداری می توان این کار را انجام داد یا خیر ؟ از دلایلی که ممکن است مانع مراجه یک خانم باردار به ارتودنتیست  برای انجام ارتودنسی شود ، می توان به التهاب لثه و پریودنتیت ناشی از بارداری ، تحت تاثیر قرار گرفتن حرکت دندان ها به دلیلی تغییرات هورمونی ، تاثیر ولع غذا خوردن در بارداری ، تاثیر داروهای ارتودنسی بر روی جنین و ملاحظات ارتودنسی برای سلامت لثه در دوران بارداری اشاره نمود.

اثر هورمون های بارداری در درمان ارتودنسی

در تحقیقاتی که روی خانم هایی که در دوران بارداری از درمان ارتودنسی استفاده نموده اند ، نشان می دهد که هورمون پروژسترون در این دوران می تواند روند حرکت دندان ها را کند نماید .

بهداشت دهان و دندان و ترمیم دندان ها در طول درمان ارتودنسی

از آنجایی که دندان ها در دوران بارداری حساس تر و آسیب پذیر تر می شوند ، در صورتی که هرگونه آسیب مشاهده شد باید سریعا ترمیم شود. در مورد لثه ها هم باید گفت که تغییرات هورمونی باعث می شود که لثه ها مقداری ملتهب به نظر برسد که طبیعی بوده و جای هیچگونه نگرانی نیست.

ارتودنسی در دوران بارداری

در حالت کلی بهتر است بدانیم که در دوران بارداری ، ارتودنسی دندان ممکن است که التهاب لثه را تشدید نموده و پریودنتیت در دوران بارداری منجر به نوزاد کم وزن یا زودرس شود. آگاهی و آموزش بیمار برای مراقبت های دهان و دندان قبل از تولد نوزاد ضروری است . درصورتی که بیمار قبل از بارداری ارتودنسی داشته باشد ، نباید در دوارن بارداری نگرانی خاصی داشته باشد. با مراقبت های خوب و راهکارهای پیشگیری می توانید درمان ارتودنسی را به خوبی به پایان برسانید.

با تشکر مدیریت سایت دکتر لیلا صدقی ، دندانپزشک زیبایی .

 

مقالات مرتبط
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 17 =