عصب کشی دندان :
عصب کشی دندان یکی از درمان های حوزه دندانپزشکی است که می توان آن را تحت بی حسی موضعی انجام داد . این تکنیک اگر به صورت حرفه ای و با ظرافت کامل دندانپزشک انجام شود ، هیچ گونه درد و آزاری را برای بیمار به همراه نمی آورد عموما افرادی که خاطره ناخوشایند از عصب کشی دارند ، به آن دلیل است که تحت درمان ها و روش های قدیمی و ابتدایی قرار گرفته اند . تجارب پزشکی نشان داده که با کمک روش های جراحی جدید اکثر مراجعین و بیماران هیچ دردی حس نکرده و تجربه خوشایند تر و بهتری از این درمان خواهند داشت . در این خصوص حتی دندانپزشک نیز مایل است بیمارش از پروسه درمان و نتایج آن راضی باشد .
معاینه دندان ها :
جلسه های معاینات دندانی در دوره ای انجام می شود که دندان ها هیچ دردی نداشته باشند این اقدامات برای این است که دندان علایم خفیف و نشانه های آسیب رسان به زودی شناسایی شده و در موعد مناسب درمان شوند . در این زمان ، دندان های مستعد آسیب ، مورد ترمیم قرار گرفته و عموما به درمان عکس العمل بجایی نشان می دهند. ولی اگر دوره های معاینه ای انجام نشوند ، درد و برخی پوسیدگی ها ناگهان سرباز کرده و آشکار می شوند که برای فرد بسیار آزاردهنده ، دردآور و خطرناک است . برای درمان ین مشکل دندانپزشک صبر نموده تا بافت های درگیر با التهاب به بهبودی برسند اگر این التهاب و ورم رفع شد گاه با توجه به بررسی ها ، نیاز به عصب کشی دندان است .
درد عصب کشی :
در این میان دندانپزشک لایه های لثه کناری را نیز ارزیابی می کند و پس از بررسی های پزشکی ، اقدام به انجام عصب کشی می کند . برای عصب کشی بدون درد ، دندان بی حس شده و حتی فرد فشار گیره دندانپزشکی را هم حس نخواهد کرد . در این میان بخش هایی از لثه کناری نیز بی حس می شود . مطالعات و ارزیابی های پژوهشی نشان داده است که رابطه مستقیمی با احساس درد و استرس بیمار وجود دارد . به این ترتیب که استرس و اضطراب و بدبینی نسبت به درمان ، باعث می شود بیمار نسبت به کوچکترین دردی ، عکس العمل شدید نشان دهد . به این منظور بهتر است پیش از درمان با پزشک خود در رابطه با نگرانی هایتان از نحوه عمل صحبت کرده و از ابعاد آن مطلع شوید تا استرس کمی به همراه داشته باشید .
با تشکر مدیریت سایت دکتر لیلا صدقی .
0 دیدگاه